DIANEL 2000
import - export - engineering

 


Пневматични пощи :

>>> Болници
>>> Фармаций
>>> Банки
>>> Супермаркети
>>> Складове
>>> Промишленост
   

Пневматични пощи предлагат специално разработени системи за нуждите на фармацевтични складове и магазини, които

изключително олесняват работата на фармацевтите, позволявайки им да отделят повече внимание на клиентите.

Благодарение на пневматични пощи аптеката може да бъде отделена от складовите помещения, което позволява нейното разширяване, без това да забавя доставянето на необходимите лекарства.

Аптечните складове могат да бъдат разположени навсякъде, включая таванските помещения и мазетата. Фармацевтът поръчва продукта по електронен път и го получва през пневматичната тръба веднага или в което време пожелае без закъснение.

Всяка линия на системата би могла да обслужва два щанда едновременно. Пневматичната тръба се инсталира по два начина, така че носителят да пристига или отдолу - под щанда или на самия щанд.

Техническите параметри на системата не позволяват грешки при транспортирането на пратки по различни линии. Всяка линия работи независимо от другите и има индивидуално задвижващо устройство.

Системата е снабдена с авариен електрически генератор, който се задейства при внезапно прекъсване на електроснабдяването, така че навременното получаване на пратките е абсолютно гарантирано. Тръбите притежават система за автоматично заключване, което отговаря на притивопожарните изисквания.

 


 
   
 

Вакуум пощи

Дианел 2000 ООД предлага инженеринг, доставка и монтаж на вакуум пощи.

 
  За повече информация натиснете тук или се обадете на тел. 02 988 8448

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
WeBmAsTeR: doubleXX © Dianel 2000